Screen Shot 2022-09-13 at 1.14.05 pm.png

Our Studio

We share a studio with South Coast Pilates in the heart of Nowra CBD. The studio is located at 1/62 North Street at the bottom of Woolworths carpark, opposite the library and next door to Bomo Bulk Foods. 

We also host our friend Yonder Movement Yoga for weekly classes. 

Schedule

  • 2 courses each week. 

  • Mid-week course Monday - Thursday

  • Weekend course Thursday - Sunday

  • Flexibility in scheduling, just ask us

Nowra #041 Dec 16th - 19th

Fri Dec 16th - Individual initiations (60 min) - between 7am to 9pm

Sat Dec 17th - Group session (~90 min) 10am to 11:30am

Sun Dec 18th - Group session (~90 min) 8am to 9:30am

Mon Dec 19th - Group session (~60 min) 8am to 9am 

 

Nowra #042 Dec 19th - 23rd

Mon Dec 19th - Individual initiations (60 min) - between 7am to 3pm

Tue Dec 20th  - Group session (~90 min) 11am to 12:30pm 

Wed Dec 21st - Group session (~60 min) 11am to 12:00pm

Thu Dec 22nd -  Group session (~60 min) 11am to 12:00pm

 

Nowra #043 Dec 21st - 24th

Wed Dec 21st - Individual initiations (60 min) - between 7am to 3pm

Thu Dec 22nd  - Group session (~90 min) 4pm to 5:30pm 

Fri Dec 23rd - Group session (~60 min) 4pm to 5pm

Sat Dec 24th -  Group session (~60 min) 11:30am to 12:30pm

 

Nowra #044 Dec 26th - 29th

Mon Dec 26th - Individual initiations (60 min) - between 7am to 3pm

Tue Dec 27th  - Group session (~90 min) 9am to 10:30am 

Wed Dec 28th - Group session (~60 min) 9am to 10am

Thu Dec 29th -  Group session (~60 min) 9am to 10am

 

Nowra #045 Jan 2nd - 5th

Mon Jan 2nd - Individual initiations (60 min) - between 7am to 3pm

Tue Jan 3rd  - Group session (~90 min) 11am to 12:30pm 

Wed Jan 4th - Group session (~60 min) 11am to 12:00pm

Thu Jan 5th -  Group session (~60 min) 11am to 12:00pm

 

Nowra #046 Jan 5th - 8th

Thu Jan 5th - Individual initiations (60 min) - between 7am to 9pm

Fri Jan 6th - Group session (~90 min) 5pm to 6:30pm

Sat Jan 7th - Group session (~60 min) 10am to 11am

Sun Jan 8th - Group session (~90 min) 8am to 9:30am

 

Nowra #047 Jan 9th - 12th

Mon Jan 9th - Individual initiations (60 min) - between 7am to 3pm

Tue Jan 10th  - Group session (~90 min) 11am to 12:30pm 

Wed Jan 11th - Group session (~60 min) 11am to 12:00pm

Thu Jan 12th -  Group session (~60 min) 11am to 12:00pm

 

Nowra #048 Jan 12th - 15th

Thu Jan 12th - Individual initiations (60 min) - between 7am to 9pm

Fri Jan 13th - Group session (~90 min) 5pm to 6:30pm

Sat Jan 14th - Group session (~60 min) 5pm to 6pm

Sun Jan 15th - Group session (~90 min) 8am to 9:30am

The Course

  • Initiations are one-on-one

  • Personalized mantra

  • Small class sizes

  • Private classes available upon request

Vedic Meditation is taught over four (4) consecutive days, for about 60 to 90 minutes per session. The course is not academic in nature and will not require you pass any exams. Like any rich experience, it cannot be had virtually.

On the first day, you’ll receive a personalized mantra expertly chosen specifically for you based on a variety of factors, and we’ll meditate together.

 

On subsequent days, we'll discuss meditation best practices, the mechanics of stress release, and what to expect as you begin to peel away layers of deeply held stresses accumulated over a lifetime.

Each session will conclude with a meditation, and you'll practice once on your own in between each session.

Once you have completed the course you will be self sufficient in the practice of Vedic Meditation. You are entitled to re-sit a refresher course at anytime and a lifetime of follow up from your teacher.

We believe learning Vedic Meditation is the best thing you can do for yourself, your family, your community and the planet. 

IMG_7484 2.heic

Group Meditations

Group meditations are open to anyone who has completed a four day Vedic Meditation course. Group meditations are a wonderful way to have shared meditation experience and meet others within the community. Many people report deep meditations while in the comfort of a group. Each meditation is followed by a knowledge session with time for questions about practice. 

Wednesday 7pm

Sunday 9am (Hyper Hyper after for coffee)